Vill du också rädda världen?

Många vill rädda världen men vet kanske inte hur. Det hjälper vi gärna till med. När du köper grön el minskar du ditt klimatavtryck och slår ett kraftigt slag för moder natur.

Det är enkelt att göra skillnad. 

Först med 100% grön el…

Ända sedan starten år 2000. Det är för att vi alltid trott på hållbarhet och idén om ett grönare Sverige. Det gör oss till Sveriges mest erfarna gröna elbolag. Vi arbetar för att all el i Sverige ska komma från sol, vind och vatten. Och såklart att du får el till bästa elpris. (Det ska ju inte behöva vara dyrt att göra skillnad!)

Idag har de flesta elbolag följt vårt exempel. Det är vi mycket stolta över. Men det är fortfarande inte många som endast erbjuder 100% grön el och inte har några associationer med varken kärnkraft eller fossila bränslen. Det finns mycket arbete kvar för oss att göra inom branschen och vi kommer alltid sträva efter att Sverige ska få bättre, billigare och grönare elavtal.

Vi arbetar för att våra kunder ska minska sin miljöpåverkan.

VISION & LÖFTEN

Vi ska vara en drivkraft för hållbar utveckling i samhället.

Troms Kraft, är en av Norges största producenter av förnybar energi.

KONCERNEN

Vår ägare Troms Kraft är en av Norges största producenter av förnybar energi.

Möt våra referenskunder.

Våra kunder tycker om oss

Våra referenskunder tycker om oss. Se vilka de är!

En investering för en bättre framtid

Vi vill inte bara sälja klimatsmarta och hållbara elavtal till dig. Vi vill investera i det svenska näringslivet och förbättra hela elbranschen.

Du är trygg med oss

Dolda avgifter eller märkliga elavtal är inte vår stil. Vi håller dig uppdaterad med information om el och bra erbjudanden.

El från egna källor

Vi äger bl a nio vattenkraftverk (delägare i ytterligare fyra) och en stor vindkraftspark i Nordnorge.