Vill du göra skillnad?

Bryr du dig om miljön och vill säkerställa att även ditt företag är klimatsmart? Skaffa förnybar el med ett elavtal som passar just dina behov. Just nu bjuder vi på månadsavgiften i hela 6 månader + prova-på rabatt på EKOenergy när du tecknar avtal med oss.

Ingen bindningstid & ingen uppsägningstid.

Varför vår el?

Det räcker inte med att du är kund hos ett elbolag som har el från sol, vind eller vatten i sitt utbud. Har du inte gjort ett aktivt val att få din el från sol, vind eller vatten på ditt elavtal så finns det en stor chans att din el hämtas från både kärnkraft och fossila bränslen eftersom många av de största elbolagen i Sverige har dessa i sitt utbud. Det är endast om du har gjort ett aktivt val som du kan säkerställa att den elen du använder har en s.k. ursprungsgaranti som garanterar el från förnybara källor.

Gör du inte valet om exakt vad du vill ha så gör dem valet åt dig. Det vi menar med förnybar/grön energi betyder varken direkta utsläpp eller ämnen som behöver plockas upp ur marken och sedan slutförvaras. Det är rent, hållbart och förnybart – grönt helt enkelt.

Vi på Nordic Green Energy erbjuder endast förnybart och vi döljer ingenting för dig.

Nordic Green Energy friheten idag

Ingen bindningstid. Ingen uppsägningstid.

Du slipper tråkiga bindningstider och uppsägningstider så du kan känna dig helt trygg med ditt elavtal. Vi tror på god service och samarbetet med våra kunder och kommer göra allt för att du ska trivas hos oss. När du blir kund hos Nordic Green Energy får du alltid ett fördelaktigt och vettigt elavtal som passar just dina behov.

6 månader gratis månadsavgift + prova-på rabatt på EKOenergy.

Vi vill hjälpa er att ta steget mot en mer hållbar framtid genom att nu även erbjuda er hela 6 månaders gratis månadsavgift när du tecknar med oss idag. Inte nog med det, du får även 40% prova-på rabatt på EKOenergy – Den nya exklusiva internationella miljömärkningen på el som du kan sätta på dina produkter eller belysa i dina kanaler!

Vad är EKOenergy?

Den enda internationella miljömärkningen för el

EKOenergy är idag den enda globala miljömärkningen för el. EKOenergy gäller oavsett i vilket land dina kunder befinner sig eller var din produktion sker.

EKOenergy hjälper dig i ditt hållsbarhetsarbete

Det är viktigt att bidra till en hållbar framtid och det är såklart också viktigt att kunna visa både kunder och anställda att ditt företag bidrar till just detta. Berätta om hållbarhetsarbetet genom att använda EKOenergy-märkningen på företagets produkter – eller sprid kunskap om EKOenergy’s projekt i företagets sociala medier, nyhetsbrev och på hemsidan. EKOenergy’s nyhetsbrev och sociala medier ger dig information om vilka projekt ditt företag bidrar till.

Investerar du i EKOenergy så investerar du i framtiden.

  • Minskning av koldioxidutsläppen – hjälper till att hejda den globala uppvärmningen.
  • Att förbättra för miljö och djurliv kring vattenkraftverk i de nordiska länderna.
  • Förutom att du stöttar djur & natur så bidrar du även till att förbättra mänskliga förhållanden världen över.
  • Projekt i utvecklingsländer, t.ex. att solpaneler installeras i skolor i ett utsatt land eller vindkraft byggs ut i fattiga områden så att de också kan få el.
  • Det är inte dyrt att skaffa EKOenergy men det genererar ett starkt värde för dig och vår värld.

Intresserad?