Vill du också göra skillnad?

Bli klimatsmart på 30 dagar – häng på utmaningen!

Det är inte dyrt att göra skillnad.

Tillsammans med vår samarbetspartner Breakit.se så gör vi nu en insats för att förminska klimatpåverkan inom näringslivet. Breakit Impact Challenge utmanar näringslivet till att bli mer klimatsmart och på sikt helt klimatneutralt.

3 månader gratis EKOenergy

I samband med detta gröna event så vill vi hjälpa er att ta steget mot en mer hållbar framtid genom att erbjuda er EKOenergy – Sveriges nya miljömärkning på el! Du får hela tre månader gratis när du tecknar avtal med oss just nu. Vi tror på att det inte ska behöva vara dyrt att göra skillnad för miljön.

Vad är EKOenergy?

Den enda internationella miljömärkningen för el

EKOenergy är idag den enda globala miljömärkningen för el. EKOenergy gäller oavsett i vilket land dina kunder befinner sig eller var din produktion sker.

EKOenergy hjälper dig i ditt hållsbarhetsarbete

Det är viktigt att bidra till en hållbar framtid och det är såklart också viktigt att kunna visa både kunder och anställda att ditt företag bidrar till detta. Berätta om hållbarhetsarbetet genom att använda EKOenergy-märkningen på företagets produkter – eller sprid kunskap om EKOenergy’s projekt i företagets sociala medier, nyhetsbrev och på hemsidan. EKOenergy’s nyhetsbrev och sociala medier ger dig information om vilka projekt ditt företag bidrar till.

Investerar du i EKOenergy så investerar du i framtiden.

  • Minskning av koldioxidutsläppen – hjälper till att hejda den globala uppvärmningen.
  • Att förbättra för miljö och djurliv kring vattenkraftverk i de nordiska länderna.
  • Projekt i utvecklingsländer, t.ex. genom att solpaneler installeras i skolor i ett utsatt land eller vindkraft byggs ut i fattiga områden så att de också kan få el.

Tidsbegränsat erbjudande!

  • 3 månader gratis på klimatsmarta EKOenergy.
  • Du blir kund hos marknadens mest erfarna gröna elbolag.
  • Inga fossila bränslen. Ingen kärnkraft.
  • Alltid pressade elpriser.

Ta del av erbjudandet idag.

Maila Mats på mats.bengtsson@nordicgreen.se eller ring honom direkt på 072-078 84 92.