Vill du göra skillnad?

Bryr du dig om miljön och vill säkerställa att även ditt företag är grönt? Skaffa förnybar el med ett elavtal som passar just dina behov.

Erbjudande!

Just nu donerar vi 1000kr till naturskyddsföreningen när ditt företag tecknar avtal med oss med miljöcertifieringen ”Bra Miljöval”. Du slipper dessutom bindningstid och har ingen uppsägningstid. Vi tror på god service och samarbetet med våra kunder och kommer göra allt för att du ska trivas hos oss. När du blir kund hos Nordic Green Energy får du alltid ett fördelaktigt elavtal som passar just dina behov.

MED VÅR BRA MILJÖVAL-MÄRKTA EL GÖR DU SKILLNAD:

Som samarbetspartner till Naturskyddsföreningen erbjuder vi dig ”Bra miljöval”. Det är en stämpel på ditt elavtal som garanterar att extra hänsyn har tagits till djur och natur.
  • Du bidrar till att skapa vattenpassager för djur och växter så de inte hindras av vattenkraftverk
  • Du hjälper hotade arter
  • Du bidrar till bistånd för ökad biologisk mångfald
  • Du hjälper arbetet för att driva på ett hållbart fiske och skonsammare fiskemetoder.
  • Du stödjer energieffektiviseringsprojekt med mål att minska elanvändningen

EN LITEN PENG FÖR EN STOR INSATS

Att välja el märkt med Bra Miljöval innebär ingen större extra kostnad. För 1,25 öre/kWh extra bidrar du till en klart märkbar förbättring för vår natur.

Grön el är inte dyrare än vanlig el, det är bara bättre.

Det räcker inte med att du är kund hos ett elbolag som har el från sol, vind eller vatten i sitt utbud. Har du inte gjort ett aktivt val att få din el från sol, vind eller vatten på ditt elavtal så finns det en stor chans att din el hämtas från både kärnkraft och fossila bränslen eftersom många av de största elbolagen i Sverige har dessa i sitt utbud. Det är endast om du har gjort ett aktivt val som du kan säkerställa att den elen du använder har en s.k. ursprungsgaranti som garanterar el från förnybara källor.

Gör du inte valet om exakt vad du vill ha så gör dem valet åt dig. Det vi menar med förnybar/grön energi betyder varken direkta utsläpp eller ämnen som behöver plockas upp ur marken och sedan slutförvaras. Det är rent, hållbart och förnybart – grönt helt enkelt.