Laddbox till företaget. Kraftfullt elegant. 

Köp marknadens bästa laddbox till ditt företag redan idag.

Rusta företaget med laddbox

Erbjud anställda, kunder och besökare att ladda elbilen vid ditt företag.

Letar du efter laddbox till företaget? Vi erbjuder smarta lösningar med laddboxar och laddstolpar till företag, fastighetsägare och kommuner. Med marknadens smartaste laddbox som passar alla bilar kan vi lansera elbilsladdning som för första gången gör mer än att bara ladda bilen.

Vår målsättning är att alla som köper och äger en laddbox i framtiden ska kunna tjäna pengar på bilen när den står parkerad… samtidigt som de slår ett slag för moder natur genom klimatsmart teknologi.

Fördelar

…med att investera i laddstationer?

Elbilar har låg klimatpåverkan jämfört med andra fordon och bidrar till att minska koldioxidutsläppen. Antalet laddfordon ökar otroligt snabbt i Sverige och behovet och förväntningarna om att enkelt kunna ladda bilen ökar.

  • Det är en miljömedveten investering och du föregår med gott exempel.
  • Det är ett bra val för alla verksamheter, oavsett om du kör korta eller långa turer.
  • Företag, fastighetsägare och kommuner kan söka bidrag för laddstolpar.

Nordic Green Energy Laddbox

Liten. Kraftfull.

Vi erbjuder en laddbox som passar alla elbilar. För dig som vill installera upp till 3st laddare på samma parkering.

Helt dynamisk.

Laddboxen nyttjar alltid all tillgänglig el på effektivaste sätt och balanserar automatiskt effekten mellan bilarna. Laddboxen’s uttag (TYP-2) följer EU-standard.

Ladda smart.

För oss är det viktigt att alla ska kunna ladda smart. Du väljer vilken tid bilen ska vara färdigladdad och vi ser till att den laddar då elen är som billigast. Du måste inte ställa in laddaren på tid utan kan givetvis välja att ladda din elbil snabbt. Det gör du enkelt genom ett handtryck på laddstationen.

Ladda snyggt.

För oss är det självklart att laddboxen är enkel att använda, säker, kraftfull & smart. Du ska inte behöva välja laddstation utifrån tekniska specifikationer. Laddaren anpassar sig automatiskt efter just ditt hem och elnät.

Det enda viktiga beslut du behöver ta är om laddboxen ska matcha bilen eller huset. Passar inte färgen som du tänkt? Ta det lugnt, det tar bara 15 sekunder att byta.

F-Black
02W
F-Red

Klimatsmart.

Från design till produktion så har man alltid haft naturen i åtanke.

Laddboxen har en totalvikt på 1,5 kg – Så redan vid köpet av en Easee laddbox har du sparat 4,5 kg i plast jämfört med andra laddstationer på marknaden. Helt dynamiskt anpassar sig laddboxen efter dina kriterier och låter dig ladda din elbil på både 1- & 3-Fas från 1,4 – 22kW.

Köp din smarta laddbox redan idag

Marknadens bästa laddbox är bara ett par klick bort.