[templatera id=”35509″]

Teckna en fullmakt och få bästa elavtal.

Få bästa elavtalet – Vi hjälper dig!

Vi vet att det kan vara krångligt att hitta en elleverantör och ett elavtal som passar ditt företag. Därför har vi gjort det enkelt för dig!
Fyll i uppgifterna nedanför så offererar vi bästa möjliga elpris till dig. Och det bästa av allt – vi tar hand om det tråkiga pappersarbetet.

Börja fylla i uppgifter:

  • *Genom att lämna uppgifterna ger ovan företag fullmakt till Switch Nordic Green AB med org. nr 556567-4347 att från företagets nätägare inhämta anläggnings- och förbrukningsuppgifter samt uppgifter om nuvarande elleverantör.

    Switch Nordic Green AB ges också fullmakt att från företagets nuvarande elleverantör inhämta uppgifter om företagets nuvarande elavtal, ta del av fakturor samt information om när företaget kan byta elleverantör utan att debiteras en lösenavgift. Fullmakten gäller företagets samtliga anläggningar knutna till ovan angivet organisationsnummer.

    Nordic Green Energy har inte möjlighet att avsluta pågående elavtal eller påbörja ett nytt med denna fullmakt. Du förbinder dig inte till något elavtal hos oss genom att fylla i uppgifterna.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Hör gärna av dig till Mats

Om du vill kan du kontakta vår Account Manager Mats Bengtsson. Ha din elfaktura till hands – vi behöver följande uppgifter:

  • Ditt nuvarande elpris och datum för när avtalet går ut
  • Företagets totala årsförbrukning
  • Anläggningens/anläggningarnas adress
[templatera id=”41868″]