Referenskunder

Här presenterar vi stolt några av våra referenskunder.

”Swedish Music Hall of Fame värnar om miljön. Nordic Green Energy blev därför ett naturligt val som vår leverantör av grön el.”

Charlotte Wiking, VD

”Vi är stolta över att vi tecknat ett bra miljöval-avtal med Nordic Green Energy, ett elbolag som tar ansvar i och med att de enbart levererar el från förnybara energikällor”

Ingela Roos, kommunikationschef

”Vi valde Nordic Green Energy som elleverantör då vi är ett Svanmärkt hotell och vill värna om miljön. Bra Miljövalmärkt el från vind och vatten känns bra och priset är väldigt konkurrenskraftigt.”

Emil Gammeltoft, Miljö- och inköpsansvarig

”CAG är ett IT-konsultföretag med hög kompetens och kvalitet. Det genomsyrar hela vår verksamhet och gör att vi ställer höga krav på våra leverantörer. Nordic Green Energy levererar kvalitet!”

Åsa Sjöstrand, Ekonomiansvarig

”Japan Photo är en del av CEWE Stiftung & Co. KGaA, en internationell koncern med stort fokus på hållbara lösningar. Genom att välja Nordic Green Energy har vi en klimatvänlig leverantör av förnybar energi som ger bra kundservice. Vi har också fått ett elavtal som är ekonomiskt fördelaktigt.”

Rolf Engelmann Ekonomichef, Japan Photo

XLNT Living har valt el märkt med EKOenergy. Företaget erbjuder innovativa, flexibla och kostnadseffektiva boendelösningar som anpassas efter rådande behov och tillgänglighet av mark. Såhär säger Elman Azari, grundare på XLNT Living, om EKOenergy:

“Att värna om miljön och att arbeta med hållbarhet är A och O för XLNT Living. Exempelvis återanvänder vi fraktcontainrar när vi bygger våra mobila bostäder. Vi har valt att märka all vår el med EKOenergy. Det är ett enkelt sätt för oss att ytterligare hjälpa naturen och bidra till bra insatser för miljön.”