Vi på Nordic Green Energy strävar alltid efter att förbättras och utvecklas som företag.

Då vi har växt en hel del den senaste tiden så har vi bland annat fått uppleva extra stor press på vår kundtjänst vilket har lett till svarstider som vi inte har varit nöjda med.

Vi vill självklart att alla våra kunder ska kunna komma i kontakt med oss utan besvär och snabbt få svar när de behöver det. Vi kommer alltid sträva efter att ge våra kunder absolut bästa möjliga service.

 

Tillskott inom kundtjänsten

Nu har vi förstärkt vår kundtjänst så att vi kan erbjuda fortsatt bra kvalité på vår kundservice samtidigt som vi växer så det knakar. Tre nya stjärnor har precis blivit anställda och håller på att utbildas i allt som har med grön el att göra för att kunna ge våra kunder den hjälp de behöver.

Ett av de nya stjärnskotten; Emil.

Vi välkomnar våra nya kollegor Emil, Ramona och Camilla och hoppas de kommer trivas med att hjälpa våra kunder framöver!

 
 
 
 

Kompetensutveckling inom säljteamen

Den stora tillväxten inom företaget har också lett till att vi kunnat utveckla och förbättra de säljprocesser och kontaktsökande metoder vi använder oss av när vi når ut med information om grön el.

Vi på Nordic Green Energy ser att intresset är stort för att både prata om och köpa förnybar el för att kunna bidra med omställningen till ett hållbart samhälle. Därför är det viktigt att våra säljare är välutbildade och vet vad de pratar om när de informerar om våra gröna elavtal.

Vi tror på det personliga mötet och ser att vi lär oss mycket när vi för en dialog med människor (och vi hoppas på att vi kan lära ut mycket på samma gång!).

Våra säljteam utbildas därför med jämna mellanrum för att få lära sig allt de behöver veta om elbranschen och hur man på bästa sätt informerar om gröna elavtal.

Vi hoppas ni får ett trevligt och lärorikt  möte om ni någonsin stöter på någon av våra fina säljare.

 

Vårt glada säljteam i Göteborg