[templatera id=”35509″]

Jobba hos oss.

Marknadsassistent

Har du en utbildning inom marknad och vill jobba med marknadsföring på ett företag som ligger i framkant gällande miljö- och hållbarhetstänk? Här erbjuds du en varierad roll där du får chansen att visa framfötterna och ta egna initiativ.

Arbetsuppgifter
I rollen som marknadsassistent kommer du arbeta nära företagets marknadskoordinator och Art Director för att stötta upp dem i deras arbete. I dina uppgifter ingår att uppdatera företagets säljmaterial som säljarna använder sig av vid kundmöten. Detta innefattar att skriva informativa och säljande texter som är riktade utefter kundernas behov.

Du uppdaterar content på Nordic Green Energys hemsida samt lägger upp nyheter och pressmeddelanden. Då företaget är inriktat mot förnybar energi kommer mycket av kommunikationen fokusera på hållbarhet och nyttan med grön el. I rollen ingår att ta fram och planera aktiviteter med företagets samarbetspartners samt ta fram tillhörande kommunikationsmaterial såsom flyers, banners och nyhetsbrev.

Under ditt ansvarsområde kommer användandet och utvecklandet av sociala medier ligga. Därför är det viktigt att du är en aktiv användare av kanaler såsom Facebook, Instagram och LinkedIn och att du känner till sidornas funktioner och användningsområden, för att kunna optimera marknadsföringen. I din roll kommer du även skriva nyhetsbrev och ta fram text och underlag till företagets e-mail marketing.

I rollen som marknadsassistent kommer du hjälpa till med att underhålla och utveckla företagets kundkommunikation i form av kundbrev, sms-utskick och e-postutskick. I denna roll välkomnas egna förslag på marknadsföringsidéer, och du måste själv aktivt ta ansvar för att samla in relevant material och information som du kan använda i tjänsten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Utbildning: Eftergymnasial utbildning inom marknad/kommunikation
Erfarenhet: Minst 3 års arbetslivserfarenhet, gärna inom marknad
Programvaror/verktyg: Mycket goda kunskaper i Office-paketet och sociala medier
Meriterande: Kunskaper i WordPress och tidigare erfarenhet av att skriva nyhetsbrev

Vi tror att du är utåtriktad och trivs i en kommunikativ roll med mycket kontakter där du kan sprida din positiva energi. Du är driven och kommer gärna med egna initiativ och förslag på nya kreativa marknadsföringsidéer. Du trivs i en roll där du får jobba med flera parallella projekt och har ett strukturerat och noggrant arbetssätt för att alltid ha koll på dina arbetsuppgifter. En arbetsmiljö med högt tempo är där du trivs bäst. Det är viktigt att du uttrycker dig väl i tal och skrift och har en känsla för att producera texter till olika målgrupper och i olika kanaler.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Globen
Varaktighet/arbetstid: Tillsvidare, heltid. Vi tillämpar provanställning.
Lön: Månadslön
Ansökan: Ansökan med CV skickas till rekrytering@nordicgreen.se
Vänligen ange. Ref.nr 160303/HR i ämnesraden på E-postmeddelandet.