[templatera id=”35509″]

Pressbild.

Svenska Orienteringsförbundet samarbetar med Nordic Green Energy

2015-04-16

Svenska Orienteringsförbundet och Nordic Green Energy inleder ett samarbete för att värna om det gemensamma intresset: Naturen. Samarbetet innebär att Svenska Orienteringsförbundet tar ytterligare ansvar för en långsiktigt hållbar utveckling som sker på naturens villkor.

Tillgången till en levande natur är en grundläggande förutsättning för att orienteringsrörelsen även i framtiden ska kunna bedriva sin idrott. Orienterare har ofta ett stort miljömedvetande och genom Svenska Orienteringsförbundets samarbete med Nordic Green Energy ges nu möjlighet att få naturen att må ännu bättre.

— Orienteringsrörelsen engagerar sig i och tar ansvar för miljön. Samarbetet med Nordic Green Energy innebär att vi ytterligare stärker Svenska Orienteringsförbundets tydliga miljöprofil. Samtidigt får våra 75 000 medlemmar chansen att ställa om till förnybar energi, säger Susanne Söderholm, Förbundschef på Svenska Orienteringsförbundet.

Nordic Green Energy verkar för en hållbar utveckling i samhället. Företaget arbetar enligt den enkla filosofin: enbart grön el, prisvärda elavtal och exceptionell kundservice. Missionen är att hjälpa fler att byta till förnybar energi. Som ett led i detta erbjuder nu Nordic Green Energy alla Svenska Orienteringsförbundets medlemmar och klubbhus förmånliga gröna elavtal helt utan månadsavgift.

— Våra organisationer har ett gemensamt engagemang för en hållbar livsstil. Vi arbetar nu tillsammans för att naturen ska må bättre. Att aktivt välja ett grönt elbolag är en växande trend och idag har 600 000 människor i Norden oss i eluttaget. Målet är nu att få ännu fler att byta till grön el från sol, vind och vatten, säger Jan Inge Johnsen, VD på Nordic Green Energy.

[templatera id=”27195″]