[templatera id=”35509″]

Pressbild.

Nordic Green Energy i exklusivt samarbete
med Martin & Servera

2017-01-25

Nordic Green Energy har ingått ett samarbete med Martin & Servera. Därmed blir det möjligt för restaurangföretagare att ta del av förmånliga elavtal med 100% förnybar energi.

Vid årsskiftet ingick Nordic Green Energy ett samarbete med Sveriges ledande restaurang- och storköksspecialist Martin & Servera. Nordic Green Energy blir genom samarbetet en del av Martin & Serveras Premiumportal. Portalen erbjuder restaurang-och storköksspecialistens kunder förmånliga avtal inom alltifrån kontorsmaterial till elavtal.

– Vi valde Nordic Green Energy då både vi och våra kunder är mycket miljömedvetna. Vi upplever Nordic Green Energy som ett professionellt företag med en stor lyhördhet kring våra behov, säger Rebecca Thorsen, försäljningskoordinator för Martin & Serveras Premiumportal.

För Martin & Servera är hållbar utveckling en av koncernens viktigaste hörnstenar. Företaget vill göra det enkelt för sina kunder att fatta beslut som är bra för såväl människor som djur och miljö. Därför erbjuder restaurang-och storköksspecialisten ett stort utbud av ekologiska och miljöcertifierade varor. Genom samarbetet med Nordic Green Energy finns det nu möjlighet att göra ett miljömedvetet val av elavtal.

– Med våra gröna elavtal tar du ett extra ansvar för miljön samtidigt som du är med och bidrar till ett hållbart samhälle. Samtidigt vet vi att elpriset är en viktig faktor vid valet av elavtal. Vi är mycket glada för att vi nu kan erbjuda Martin & Serveras kunder el från förnybara källor till ett bra och transparent elpris, säger Karstein Hilsen, Sales Manager B2B på Nordic Green Energy.

För mer information, kontakta:
Karstein Hilsen, Sales Manager B2B på Nordic Green Energy
Tel.nr: 072-076 73 59 | E-mail: kartstein.hilsen@nordicgreen.se

Rebecca Thorsen, Försäljningskoordinator Premiumportalen på Martin & Servera
Tel.nr: 08-722 28 74 | E-mail: Rebecca.Thorsen@martinservera.se

Om Martin & Servera
Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Chipsters, Diskteknik, Fällmans Kött, Galatea, Grönsakshallen Sorunda, Martin & Servera Restaurangbutiker, Martin & Servera Solutions och RP Frukt. Läs mer om Martin & servera.

[templatera id=”27195″]