Nordic Green Energy superpresentkortet

Superpresentkortet?

Vill du också ha ett elavtal med förnybar energi? Just nu erbjuder vi dig ett superpresentkort på 500kr när du tecknar ett grönt elavtal hos oss via den här kampanjen.

Du väljer själv!

Det är ett presentkort som passar alla oavsett intresse, ålder, smak och preferenser. Du väljer helt enkelt vart du vill spendera dina pengar och är inte bunden till någon enstaka butik eller något köpcentrum.

Nya kunder

Tar du del av vårt kampanjerbjudande på denna sida så får du superpresentkortet på 500kr som går att använda vid över 150 butikskedjor. När du sedan är registrerad hos oss som kund och ditt elavtal träder i kraft så skickar vi kortet till dig via e-post (så se till att du skriver in en giltig e-postadress när du blir kund hos oss!). Enkelt och smidigt.

superpresentkortet-presentkort

Passa på!

Teckna elavtal med oss idag och följ oss på vår resa. Du blir kund hos Sverigest mest erfarna gröna elbolag och vi ser till att hålla dig uppdaterad med nyheter och fantastiska erbjudanden framöver.

*Erbjudandet gäller endast nya kunder och avser privatpersoner som tecknar via Superpresentkortskampanjen. Självklart har du 14 dagars ångerrätt när du tecknar elavtal online.