Erbjudande elavtal

Olika elavtal passar olika branscher. Vi på Nordic Green Energy har tagit fram ett elavtal som gynnar företag som vet ungefär hur mycket el de förbrukar varje månad.

Kontakta oss idag

En av våra duktiga rådgivare kontaktar dig för en kostnadsfri elprisanalys. Efter samtalet får du en offert anpassad efter er verksamhet och elförbrukning.

Ring oss direkt på 08-20 51 00

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bli företagskund hos Nordic Green Energy
Erbjudande elavtal

Eftersom restauranger och liknande verksamheter är beroende av stora ugnar, kylutrustning och uppvärmning, kan det vara svårt att drastiskt minska eller styra förbrukningen. Med vårt elavtal Fastpris med profileffekt, bokar kunden en prisnivå (säkringspris) för en bestämd elförbrukning och får sedan rörligt avtalsspris för den avvikande konsumtionen. Elavtalet som stora industriföretag använt i många år, är nu tillgänglig även för mindre företagskunder!

Fram till 31 juli har vi en sommarkampanj till Sveriges bagerier då vi erbjuder:

√ Elavtalet Fastpris med profileffekt
√ Endast el från 100% förnybara källor
√ Välj avtalsperiod från 3-60 mån
√ Fri månadsavgift under hela avtalsperioden*
√ Fri elprisanalys

JUST NU**: Säkringspris: 95 öre/kWh för avtal i 36 månader i SE3.

Erbjudandet gäller fram till den 31 juli 2023. *Fri månadsavgift gäller under hela första avtalsperioden, max 36 månader. Därefter tillkommer en månadsavgift på 199 kr per månad. **Säkringspriset är indikativt från 2023-06-19. Avtalsvillkor tillkommer.

Kontakta oss för fri offert ovan.