Vill du också rädda världen?

Många vill rädda världen

…men vet kanske inte hur. Det hjälper vi gärna till med. När du köper grön el från oss så minskar du ditt klimatavtryck och slår ett kraftigt slag för moder natur.

Det är enkelt att göra skillnad.

Om Nordic Green Energy

Vi var först ut med 100% grön el. Ända sedan starten år 2000. Det är för att vi alltid trott på hållbarhet och idén om ett grönare Sverige. Det gör oss kort sagt till Sveriges mest erfarna gröna elbolag. Vi arbetar hårt för att all el i Sverige ska komma från gröna energikällor som sol, vind och vatten. 

Vår identitet

Idag har de flesta elbolag följt det exempel vi satte och det är vi mycket stolta över. Men det är fortfarande inte många som endast erbjuder 100% grön el. Många elbolag har tyvärr fortfarande associationer med kärnkraft eller fossila bränslen eller använder sig av vilseledande elavtal. För oss är det viktigt med förnybar & grön el – det är hela vår identitet. Blir du kund hos oss så vet du vad du får och vad du stöttar! Vi ser att det finns mycket arbete kvar för oss att göra inom branschen och vi kommer alltid sträva efter att Sverige ska få bättre, billigare och grönare elavtal.

Vi arbetar för att våra kunder ska minska sin miljöpåverkan.

VISION & LÖFTEN

Vi ska vara en drivkraft för hållbar utveckling i samhället.

Troms Kraft, är en av Norges största producenter av förnybar energi.

KONCERNEN

Vår ägare Troms Kraft är en av Norges största producenter av förnybar energi.

Möt våra referenskunder.

Referenskunder

Våra referenskunder tycker om oss. Se vilka de är!

En investering för en bättre framtid

Vi vill inte bara sälja klimatsmarta och hållbara elavtal till dig. Vi vill investera i det svenska näringslivet och förbättra hela elbranschen.

Trygg med oss

Dolda avgifter eller märkliga elavtal är inte vår stil. Vi håller dig uppdaterad med information om el och bra erbjudanden.

Egna källor

Vi äger bl a nio vattenkraftverk (delägare i ytterligare fyra) och en stor vindkraftspark i Nordnorge.

Kontakta-Nordic-Green-Energy

Kontakta oss

Vill du kontakta någon av våra avdelningar? Hör av dig till oss så hjälper vi dig så snart vi kan.