Undrar du över något?

Du ska känna dig trygg som kund hos oss på Nordic Green Energy. Vår kundservice hjälper dig gärna om du önskar komma i kontakt med oss. Välkommen!

Våra kundrådgivare hjälper dig

Du ska känna dig trygg som kund till Nordic Green Energy. Har du en fråga eller ett klagomål börjar du med att kontakta våra kundrådgivare. De svarar på dina frågor eller funderingar så fort de kan. Våra kundrådgivare kan du nå på:


Kontaktformulär:
ställ din fråga till oss

Telefon: 08-20 51 00

Öppettider:
Mån och ons: 9-17
Tis, tors och fre: 9-16
Fredag 26/5: Stängt på grund av utbildning

Här hittar du våra vanligaste frågor & svar.
Fakturor och förbrukningsinformation hittas enklast via Mina sidor.

 

Ekonomiskt stöd till elanvändare

På grund av de höga elpriserna under hösten och vintern 2022, har regeringen gett Svenska kraftnät i uppdrag att ta fram förslag om utbetalning av ett högkostnadsskydd. Här är den senaste informationen om elstödet till privatpersoner och företag. Läs mer.

Är du kund via Kundkraft?

Kundkraft har upphört med sin verksamhet vilket innebär att alla medlemskap avslutas. Du som har ett elavtal hos Nordic Green Energy behåller det och får ett nytt erbjudande i god tid innan avtalsperioden löper ut. Läs mer

Inget samarbete med Nordic Best Energi AB

Vi får kontinuerligt samtal från kunder som blivit kontaktade av företaget Nordic Best Energi AB. Vissa av våra kunder har även förväxlat oss med Nordic Best Energi. Vi vill understryka att vi inte har något samarbete med Nordic Best Energi eller något annat elhandelsbolag eller elnätsbolag. Vi uppmuntrar alla våra kunder att vara vaksamma och kontakta kundservice vid frågor om detta.

 
 
 

 

 

Faktura & betalning

 

Autogiro

 

Vanliga frågor

 

Mejla oss

 

Ring oss

 

 

 
Kontaktformulär

 

Företag / Förening

 

Adress

Box 4013
102 61 Stockholm

Org. nummer

556567-4347
Juridiskt namn: Switch Nordic Green AB