Vision & löften

Vi verkar för en hållbar utveckling i samhället och hjälper hushåll, företag och offentliga bolag att göra skillnad genom att byta till el från förnybara källor.

Hur vi ser på det:

Vision

Våra elavtal skapar en hållbar vardag enkelt för 250 000 kunder år 2025.

Mission

Tillsammans skapar vi hållbar tillväxt och är det naturligaste valet bland elleverantörer

Affärsidé

Vår affärsidé är att sälja förnybar energi till privatkunder, företag och offentlig sektor i Norden.

Våra kunder ska alltid rekommendera oss

Med hjälp av enkla och prisvärda elavtal samt hög servicekvalitet ska vi alltid vara det självklara valet för dig som vill vara kund hos ett elbolag som levererar energi från 100% förnybara källor.

Vår personal ska vara stolta att arbeta hos oss

Vi ska vara en öppen och dynamisk organisation där alla medarbetare tillsammans bidrar till en positiv arbetsmiljö, med hänsyn till våra kunder och en hållbar tillväxt.

Till Nordic Green Energys nya ägare

Våra ägare (Elmera Group) ska i Nordic Green Energy ha ett ekonomiskt lönsamt och etiskt transparent dotterbolag som är föregångare på marknaden för förnybar energi.

Vår syn på hållbarhet

Ända sedan starten år 2000 har vi endast levererat 100% förnybar el till våra kunder. Det är el med ursprungsgaranti från förnybara källor som sol, vind och vatten. Vi har också involverat oss i olika projekt som bidrar till en hållbar utveckling genom minskad miljöpåverkan. Genom att erbjuda våra kunder miljömärkning av elavtal, bidrar vi till Bra Miljöval och EKOenergys miljöarbete. Vår drivkraft är kort och gott att bidra till den hållbara utvecklingen i samhället genom att ständigt verka för att minska vår och våra kunders påverkan på miljön. Genom vår branschkompetens och servicekvalitet kan vi hjälpa fler hushåll, företag och offentliga bolag att byta till förnybar energi.

 

Här kan du läsa vår Hållbarhetsrapport 2020

Här kan du läsa vår Hållbarhetsrapport 2019