Nordic Green Energy POOL

Vi hjälper dig spara tid & pengar… så du kan fokusera på annat.

 

Ring oss direkt på 072-078 84 92 eller skriv till oss i vårt kontaktformulär:

POOL

“POOL”  är en portföljförvaltningstjänst där våra duktiga experter planerar inköpen av elen för våra kunder. Målet är att få ett bättre och billigare prisalternativ över tid till minskad risk. POOL fungerar ungefär som att ha en fond på aktiemarknaden och är i det långa loppet det klart fördelaktigaste alternativet för ditt företag eller BRF.

Resultatet blir ett mer stabilt och trögrörligt pris där du slipper otrevliga överraskningar.

 

Enkelt

Genom POOL köper våra experter in er el i förskott, när priset är som mest fördelaktigt. Våra förvaltare kontrollerar sedan elbörsen fortlöpande så att ni alltid får ett bra elpris som kapar pristopparna. Ni slipper jaga det bästa priset och kan känna er säkra på att ert elavtal ligger i rätt händer.

Tryggt

POOL passar företag eller föreningar som vill undvika stora svängningar i elpriset och vill slippa att själva behöva bevaka och studera elbörsen. Som kund i POOL så kan ni enkelt dra nytta av noggrant analyserade och trygga inköp.

Först i Sverige med 100% förnybar energi

Många av landets företag och bostadsrättsföreningar väljer oss för sin portföljförvaltning. Det de uppskattar hos våra rådgivare och portföljförvaltare är framförallt en omfattande branscherfarenhet och god personlig service. Ingen har mer erfarenhet än oss när det gäller el från förnybara källor och vi kommer hjälpa dig att få till det bästa elavtalet för just ditt företag eller organisation.

 
 
 

Vi har ursprungsgarantier

Elen du får av oss är endast från förnybara källor. Vi köper in s.k. ursprungsgarantier för all den el vi säljer till våra kunder. Det garanterar att elen våra kunder förbrukar kommer från sol-, vind- eller vattenkraft. Inget i vårt el-utbud är associerat med fossila bränslen eller kärnkraft och vi stöttar endast förnybar energiutveckling. Med oss vet du vad du får.

 
 

Ring oss direkt på 072-078 84 92 eller skriv till oss i vårt kontaktformulär: