Vi samarbetar med flera olika företag inom energi och hållbara tjänster. Här är våra partners och färetagsvänner.

Pay N Charge erbjuder ett marknadsledande laddsystem för elbilar med bankkortsbetalning. Visionen är att göra laddning av elbil tillgängligt för alla på ett kostnadseffektivare sätt.

Vi samarbetar med Martin och servera – Sveriges ledande restauranggrossist. Martin och servera erbjuder varor, tjänster och kunskap till alla som arbetar på restauranger och storkök. Tillsammans arbetar vi för att fler inom resaurangbranschen ska välja förnybar energi.

ENEX bedriver och genomför energiprojekt med inriktning på energi- och kostnadsbesparingar inom värme, kyla, ventilation, el och vatten. Deras affärsidé är att hjälpa kunder att minska sin energianvändning och sina driftskostnader i fastigheten.

Infometric har över 50 års erfarenhet av kollektivmätning. Tillsammans sänker vi elkostnaderna för medlemmarna i din bostadsrättsförening.

 

Rejlers erbjuder relevant expertis och stöttar kunder med utredningar, tekniska analyser och specificering när grunden för energieffektiva system ska utformas. De är delaktiga från upphandling av energi- och kostnadseffektiva anläggningar tills projekten genomförts, samt hjälper till att modernisera och effektivisera äldre anläggningar.

 

Otovo är en av Nordens ledande leverantörer av solceller till privata hem. Otovo finns i Sverige, Norge och ytterligare elva länder. De har totalt installerat tiotusentals solcellsanläggningar och erbjuder en lång garanti vid både köp eller leasing.