Partners & Vänner

Partners

Vi arbetar proaktivt med att stärka din hållbarhetsprofil samtidigt som vi hjälper dig hitta nya effektiva och hållbara energilösningar. Till vår hjälp har vi ett gäng starka samarbetspartners:

Restate erbjuder fastighetsägare en fullständig ekonomisk/administrativ och teknisk förvaltningslösning. Tillsammans arbetar vi för att sänka din fastighets driftkostnader.

Valvet är en totalleverantör inom fastighetsförvaltning. Tillsammans förbättrar vi din fastighets drift och ekonomi.

Rejlers erbjuder tekniska konsulttjänster och har lång erfarenhet av energieffektivisering. Tillsammans hjälper vi dig att optimera din fastighets energianvändning och på så sätt minska elkostnaderna.

CeWe Instrument har över 50 års erfarenhet av kollektivmätning. Tillsammans sänker vi elkostnaderna för medlemmarna i din bostadsrättsförening.

Våra vänner

Vi är också oerhört glada och stolta över att samarbeta med organisationer som, liksom vi, kämpar för en långsiktigt hållbar utveckling som sker på naturens villkor.

Protect Our Winters är en global rörelse som mobiliserar snösportvärlden i kampen om klimatet. Tillsammans ger vi skidanläggningar längs den svenska fjällkedjan möjlighet att byta till förnybar energi.

Vi samarbetar med Svenska Orienteringsförbundet för att bevara skogen – orienteringens arena. Nordic Green Energy erbjuder gröna elavtal till alla Sveriges orienteringsmedlemmar och klubbhus.

Nordic Green Energy viskogen
Nordic Green Energy viskogen

Vi samarbetar med Vi-skogen. Vi-skogen är en svensk biståndsorganisation som planterar träd i utsatta områden runtom i världen tillsammans med lokal befolkning. Deras arbete hjälper människor ur fattigdom samtidigt som de slår ett slag för miljön.

Martinservera
Martinservera

Vi samarbetar med Martin och servera – Sveriges ledande restauranggrossist. Martin och servera erbjuder varor, tjänster och kunskap till alla som arbetar på restauranger och storkök. Tillsammans arbetar vi för att fler inom resaurangbranschen ska välja förnybar energi.