Partners & Vänner

För oss är det viktigt att vi uppfyller våra löften till dig som kund. Lika viktigt är det försöka överträffa dina förväntningar på oss som leverantör.

Partners & Vänner

Vi arbetar proaktivt med att stärka din hållbarhetsprofil samtidigt som vi hjälper dig hitta nya effektiva och hållbara energilösningar. Till vår hjälp har vi ett gäng starka samarbetspartners:

Vi samarbetar med Vi-skogen. Vi-skogen är en svensk biståndsorganisation som planterar träd i utsatta områden runtom i världen tillsammans med lokal befolkning. Deras arbete hjälper människor ur fattigdom samtidigt som de slår ett slag för miljön.

Vi samarbetar med Martin och servera – Sveriges ledande restauranggrossist. Martin och servera erbjuder varor, tjänster och kunskap till alla som arbetar på restauranger och storkök. Tillsammans arbetar vi för att fler inom resaurangbranschen ska välja förnybar energi.

Restate erbjuder fastighetsägare en fullständig ekonomisk/administrativ och teknisk förvaltningslösning. Tillsammans arbetar vi för att sänka din fastighets driftkostnader och hitta lösningar som passar just dina behov.

Infometric har över 50 års erfarenhet av kollektivmätning. Tillsammans sänker vi elkostnaderna för medlemmarna i din bostadsrättsförening.

Rejlers erbjuder tekniska konsulttjänster och har lång erfarenhet av energieffektivisering. Tillsammans hjälper vi dig att optimera din fastighets energianvändning och på så sätt minska elkostnaderna.

Vi samarbetar med Svenska Orienteringsförbundet för att bevara skogen – orienteringens arena. Nordic Green Energy erbjuder gröna elavtal till alla Sveriges orienteringsmedlemmar och klubbhus.