Fri rådgivning om solcellsystem

Vill du veta mer om hur solceller kan bli en bra investering för dig? Vi samarbetar med marknadsledande solcellsleverantörer som erbjuder prisvärda och nyckelfärdiga lösningar. De är experter i allt från projektering, installation och underhåll. Fyll i formuläret för fri rådgivning eller offert så återkommer vi inom kort.

Just nu är efterfrågan på solceller större än någonsin. Vår samarbetspartner tar för tillfället endast emot kunder enligt följande kriterier:

  • En uppskattad produktion/volym på minst 100 000 kWh per år
  • Ett abonnemang som är säkrat för minst 63A
  • En takyta på minst 300 kvm
  • En mark/tomt på minst 1000 kvm
Ställ din fråga om solceller till företag och förening. En rådgivare hör av sig till dig inom kort.
Uppgifterna du lämnar i detta formulär kommer skickas vidare till vår samarbetspartner för solpaneler så att de kan kontakta dig med anledning av ditt intresse för denna produkt/tjänst. Efter kontakt tar vår samarbetspartner över personuppgiftsansvaret för behandling av personuppgifter i er fortsatta dialog. Nordic Green Energy kommer också att behandla dina uppgifter för att följa upp vår samarbetspartners service avseende din förfrågan och eventuella beställning.(Required)
Uppgifterna du lämnar i detta formulär kommer skickas vidare till vår samarbetspartner för solpaneler så att de kan kontakta dig med anledning av ditt intresse för denna produkt/tjänst. Efter kontakt tar vår samarbetspartner över personuppgiftsansvaret för behandling av personuppgifter i er fortsatta dialog. Nordic Green Energy kommer också att behandla dina uppgifter för att följa upp vår samarbetspartners service avseende din förfrågan och eventuella beställning.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.