Möt våra företagskunder

Vi erbjuder elavtal till företag och föreningar – stora som små. Här låter vi några av våra företagskunder berätta om sina verksamheter och varför de har valt oss som elleverantör.

 

”Vi jobbar ständigt med att minska elkonsumtionen”

Anna Gustafsson, Hållbarhetschef, Bauhaus

Bauhaus har valt Nordic Green Energy som elleverantör till flera av deras varuhus i Sverige. När vi träffade hållbarhetschefen och ställföreträdande varuhuschefen på Bauhaus i Sickla, berättade de om arbetet med hållbarhet, energieffektivisering och att allt fler kunder har frågor om energisnåla produkter. I samarbetet med Nordic Green Energy uppskattas den löpande rådgivningen och att all energi är 100% förnybar.

 

”Med facit i hand är det här det bästa jag har gjort”

Maria Söderström, Bergshamra Macken

Ingen dag är den andra lik på Bergshamra Macken utanför Norrtälje. Maria Söderström driver mack och butik och träffar nya kunder och stammisar varje dag. För en egenföretagare som Maria är elavtalet en avgörande del för verksamheten.
Med sitt nya elavtal halverade hon elkostnaden per månad och kunde samtidigt känna att hon gjorde en insats för miljön.

 

XLNT Living bygger studentbostäder med solceller

Elman Azari, XLNT Living

Byggentreprenören Elman Azari ville bygga ett studentbostadshus som både var miljöcertifierat och kostnadseffektivt. Resultatet blev en fastighet med 4 våningar och 88 lägenheter i Barkarby utanför Stockholm. Alla lägenheter har fått individuella elmätare och på taket sitter nyinstallerade solpaneler. I valet av samarbetspartners, spelar hållbarhet en viktig roll och därför är Nordic Green Energy elleverantör till alla XLNT Livings fastigheter.

 

Energieffektivisering i en av Stockholms största BRF:er

Bo Johansson, BRF Terränglöparen 9

Hos bostadsrättsföreningen Terränglöparen 9 i Sundbyberg görs omfattande renoveringar och energisparande åtgärder. Ordförande Bo Johansson ansvarar för de olika projekten som ska göra en av Stockholms största BRF:er till en modern och attraktiv plats för dess 463 lägenhetsinnehavare. Elavtalet har också setts över föreningen har valt Nordic Green Energy. Det nya avtalet gjorde skillnad och i december 2021 kunde föreningen göra en besparing på en halv miljon kronor.

 

”Våra kunder är som familj”

Michel Abied, Grekiska grill & bar

Michel Abied driver restaurangen Grekiska grill & bar i Globen, Stockholm. Precis som många andra restaurangägare, drabbades han hårt av coronapandemins restriktioner och den senaste tidens höjda matpriser. Tack vare sina trogna kunder, som snarare ses som familj än som restauranggäster, kämpar Michel vidare. Med ett tryggt elavtal och en god kontakt med Nordic Green Energys rådgivare, har Michel kunnat hålla nere elkostnaderna på sina restauranger.

 

Våra elavtal

Vi erbjuder elavtal med rörligt pris, fastpris med profileffekt och portföljavtal.

Rådgivare & offerter

Våra rådgivare ger svar på dina frågor, hjälp med offerter och mycket mer.

Solceller till företag

Fri rådgivning om solceller i allmänhet och marknadens bästa solcellspaket.