Möt våra företagskunder

Vi erbjuder elavtal till företag och föreningar – stora som små. Här låter vi några av våra företagskunder berätta om sina verksamheter och varför de har valt oss som elleverantör.

 

Clairon Hotel Sign har varit kunder sedan 2009

David Viklund, General Manager, Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign är ett av Stockholm största hotell med 558 rum, ett spa och restaurang. Energisparande är en del av hotellets hållbarhetsarbete och trots utmaningar har de effektiviserat både belysning och temperatur. Clarion Hotel Sign och fler hotell inom Clarion-kedjan har varit kunder hos Nordic Green Energy sedan 2009 då de önskar 100 % förnybar energi till sina anläggningar

”Vi jobbar ständigt med att minska elkonsumtionen”

Anna Gustafsson, Hållbarhetschef, Bauhaus

Bauhaus har valt Nordic Green Energy som elleverantör till flera av deras varuhus i Sverige. När vi träffade hållbarhetschefen och ställföreträdande varuhuschefen på Bauhaus i Sickla, berättade de om arbetet med hållbarhet, energieffektivisering och att allt fler kunder har frågor om energisnåla produkter. I samarbetet med Nordic Green Energy uppskattas den löpande rådgivningen och att all energi är 100% förnybar.

 

”Förnybar energi är ett skallkrav för oss”

Michael Makdissi, energi- och miljöstrateg, Järfällahus

Det kommunala bostadsbolaget Järfällahus har förnybar energi som skallkrav i sina upphandlingar och är återkommande kunder sedan flera år tillbaka. I filmen berättar de om det stora projektet ”hållbar renovering”, där 3200 lägenheter i Järfällas miljonprojektområden ska totalrenoveras med återvinning och hållbarhet i fokus. Fastigheterna ska även energieffektiviseras med hjälp av solceller och allmänna utrymmen och gårdar ska göras öppnare och tryggare.

”För oss är det en självklarhet att spara energi och tänka på klimatet”

Suvi Räsänen och Torbjörn Einarsson, S.R. Häst- & Ryttarutbildning på Wreta gård

Curabitur sed ligula leo. Ut sit amet efficitur magna, sit amet placerat est. Fusce eu tristique orci. Pellentesque dignissim arcu at dignissim tincidunt. Sed ultrices urna at mauris semper, nec interdum turpis lacinia. Aliquam tempor arcu erat, at commodo diam cursus eget.

”Med facit i hand är det här det bästa jag har gjort”

Maria Söderström, Bergshamra Macken

Ingen dag är den andra lik på Bergshamra Macken utanför Norrtälje. Maria Söderström driver mack och butik och träffar nya kunder och stammisar varje dag. För en egenföretagare som Maria är elavtalet en avgörande del för verksamheten.
Med sitt nya elavtal halverade hon elkostnaden per månad och kunde samtidigt känna att hon gjorde en insats för miljön.

XLNT Living bygger studentbostäder med solceller

Elman Azari, XLNT Living

Byggentreprenören Elman Azari ville bygga ett studentbostadshus som både var miljöcertifierat och kostnadseffektivt. Resultatet blev en fastighet med 4 våningar och 88 lägenheter i Barkarby utanför Stockholm. Alla lägenheter har fått individuella elmätare och på taket sitter nyinstallerade solpaneler. I valet av samarbetspartners, spelar hållbarhet en viktig roll och därför är Nordic Green Energy elleverantör till alla XLNT Livings fastigheter.

 

Energieffektivisering i en av Stockholms största BRF:er

Bo Johansson, BRF Terränglöparen 9

Hos bostadsrättsföreningen Terränglöparen 9 i Sundbyberg görs omfattande renoveringar och energisparande åtgärder. Ordförande Bo Johansson ansvarar för de olika projekten som ska göra en av Stockholms största BRF:er till en modern och attraktiv plats för dess 463 lägenhetsinnehavare. Elavtalet har också setts över föreningen har valt Nordic Green Energy. Det nya avtalet gjorde skillnad och i december 2021 kunde föreningen göra en besparing på en halv miljon kronor.

 

”Våra kunder är som familj”

Michel Abied, Grekiska grill & bar

Michel Abied driver restaurangen Grekiska grill & bar i Globen, Stockholm. Precis som många andra restaurangägare, drabbades han hårt av coronapandemins restriktioner och den senaste tidens höjda matpriser. Tack vare sina trogna kunder, som snarare ses som familj än som restauranggäster, kämpar Michel vidare. Med ett tryggt elavtal och en god kontakt med Nordic Green Energys rådgivare, har Michel kunnat hålla nere elkostnaderna på sina restauranger.

 

 

Telefon: 08-522 16 500