Möt våra företagskunder

Vi erbjuder elavtal till företag, offentlig sektor och föreningar – stora som små. Här presenterar vi några av våra företagskunder och deras verksamheter.

 

”Med facit i hand är det här det bästa jag har gjort”

Maria Söderström, Bergshamra Macken

Ingen dag är den andra lik på Bergshamra Macken utanför Norrtälje. Maria Söderström driver mack och butik och träffar nya kunder och stammisar varje dag. För en egenföretagare som Maria är elavtalet en avgörande del för verksamheten.
Med sitt nya elavtal halverade hon elkostnaden per månad och kunde samtidigt känna att hon gjorde en insats för miljön.

 

Energieffektivisering i en av Stockholms största BRF:er

Bo Johansson, BRF Terränglöparen 9

Hos bostadsrättsföreningen Terränglöparen 9 i Sundbyberg görs omfattande renoveringar och energisparande åtgärder. Ordförande Bo Johansson ansvarar för de olika projekten som ska göra en av Stockholms största BRF:er till en modern och attraktiv plats för dess 463 lägenhetsinnehavare. Elavtalet har också setts över föreningen har valt Nordic Green Energy. Det nya avtalet gjorde skillnad och i december 2021 kunde föreningen göra en besparing på en halv miljon kronor.

 

”Våra kunder är som familj”

Michel Abied, Grekiska grill & bar

Michel Abied driver restaurangen Grekiska grill & bar i Globen, Stockholm. Precis som många andra restaurangägare, drabbades han hårt av coronapandemins restriktioner och den senaste tidens höjda matpriser. Tack vare sina trogna kunder, som snarare ses som familj än som restauranggäster, kämpar Michel vidare. Med ett tryggt elavtal och en god kontakt med Nordic Green Energys rådgivare, har Michel kunnat hålla nere elkostnaderna på sina restauranger.

 

Våra elavtal

Vi erbjuder elavtal med rörligt pris, fastpris med profileffekt och portföljavtal.

Rådgivare & offerter

Våra rådgivare ger svar på dina frågor, hjälp med offerter och mycket mer.

Solceller till företag

Fri rådgivning om solceller i allmänhet och marknadens bästa solcellspaket.