Jobba hos oss.

Jobba hos oss

Grön el från förnybara energikällor är framtiden. Vill du hjälpa till att utveckla vårt koncept och samtidigt bidra till en bättre miljö för oss alla? Vi är alltid intresserade av engagerade medarbetare med spännande kompetens och nya idéer. Skicka in ett personligt brev och ditt CV. Läs om vår vision här.

När du söker jobb hos oss, spontant eller på ett ledigt jobb, behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningen. För mer information, läs policy om personuppgiftsbehandling för jobbsökande.

Lediga jobb

Loyalty Retention Manager

Som Loyalty & Retention Manager kommer du ha ett nära samarbete med dina kollegor på avdelningen för konsumentmarknad och vara drivande i företagets ökade digitala och kundfokuserade satsning med målet att stärka lojalitet, minska churn och växa kundbasen. Du kommer att få en bred roll i vår organisation och ansvara dels för vår kommunikation mot kunder men också initiera, driva och genomföra andra aktiviter för att säkerställa en långvarig kundrelation.

Läs mer & ansök här: Loyalty & Retention Manager

Säljcoach / Kvalitetsansvarig

I rollen som New Sales & Quality Manager har du ett nära samarbete med dina kollegor på avdelningen för konsumentmarknad. Du kommer vara drivande i Nordic Green Energys ökade kundfokuserade satsning. Du ansvarar för att utveckla närvaron och aktiviteten hos Nordic Green Energys befintliga återförsäljare samt för uppföljning och kravställning utifrån olika KPIer.

Läs mer & ansök här: Säljcoach / Kvalitetsansvarig