Är du den vi söker?

Är du en digital marknadsexpert som trivs i ett mindre bolag med entreprenöriell anda. Brinner du för digital marknadsföring och att vara med och bygga något stort? Då ska du söka tjänsten som Digital Marketing Specialist hos Nordic Green Energy Sverige. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av att utveckla digitala marknadsföringsaktiviteter inom B2C för att skapa ökad kännedom om Nordic Green Energys satsning på privatmarknaden, dess koncept och produkter samt driva tillväxt. I rollen kommer du att ansvara för den digitala marknadsföringen för svenska marknaden.

Arbetsbeskrivning
I rollen som Digital Marketing Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att:

• På egen hand planera, skapa och följa upp displayannonsering, banners, SEM, SEO, och e-postmarknadsföring

• Definiera och skapa den digitala strategin

• Sätta KPI: er, rapportering och optimering

• Leadsgenerering

• Skapa och implementera digitala kampanjer som till exempel Google ads och annonser i sociala media, främst Facebook och Instagram

Tjänsten är placerad i Stockholm, Södermalm och är direkt underställd Affärsområdeschef B2C. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 40 timmars veckor.

Din profil
Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av rollen och en utbildning inom kommunikation/marknadsföring med digital inriktning. Du har god kunskap inom det digitala landskapet och har förståelse för såväl UX-design, hemsidesproduktion och SEO.

Du har en professionell kunskap inom sociala medier och kan jobba i verktyg som Google Analytics. Du är van att jobba med WordPress eller annat CMS-verktyg och det är meriterande om du har basic förståelse och kunskap inom HTML och CSS.

För att trivas i rollen tror vi att du är målmedveten, affärsmässig och är självgående. Du är strukturerad, metodisk och besitter en analytisk förmåga. Vi tror även att du är social och tycker om att samarbeta. Du talar och skriver på svenska och engelska obehindrat. Erfarenhet av liknande roller inom abonnemangsdata branschen är starkt meriterande.

Om företaget
Nordic Green Energys affärsidé är att sälja el från förnybara energikällor till företag, offentlig sektor och privatkunder i Sverige och Finland. Nordic Green Energy är en del av det noterade bolaget Elmera Group. Med hjälp av enkla och prisvärda elavtal, hög servicekvalitet och en mer miljömedveten marknad så har Nordic Green Energy en bra position på marknaden. Bolaget finns idag i Sverige och Finland och bedriver försäljning, kundkommunikation och marknadsföring under varumärket – Nordic Green Energy. 2022 omsatte bolaget över 2,2 miljarder SEK på den svenska och finska marknaden.

Sedan 2020 är Nordic Green Energy en del av norska Fjordkraft, numera Elmera Group. Koncernen Elmera Group räknas till en av de största elhandelskoncernerna i Norden och levererar el till cirka 1 miljon anläggningar. Elmera Group ASA (tidigare Fjordkraft Holding ASA) börsnoterades på Oslobörsen 2018. I koncernen ingår även Fjordkraft, TrøndelagKraft och Gudbrandsdal Energi. https://www.nordicgreen.se

Intresserad?
I den här rekryteringen samarbetar Nordic Green med Proximo Rekrytering. Har du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Moström tel 070-146 18 95 eller via mail jan.mostrom@proximo.se.

Vi ser fram emot din ansökan med CV och brev så snart som möjligt, dock senast 2024-02-23. Urval sker löpande. Ansökan sker via www.proximo.se