Vill du också rädda världen?

Många vill rädda världen

…men vet kanske inte hur. Det hjälper vi gärna till med. När du köper grön el från oss så minskar du ditt klimatavtryck och slår ett kraftigt slag för framtiden.

Det är enkelt att göra skillnad.

Om Nordic Green Energy

Vi var först ut med 100% grön el. Ända sedan starten år 2000. Det är för att vi alltid trott på hållbarhet och idén om ett grönare Sverige. Det gör oss kort sagt till Sveriges mest erfarna gröna elbolag. Vi arbetar hårt för att all el i Sverige ska komma från gröna energikällor som sol, vind och vatten. 

Vår identitet

Idag har de flesta elbolag följt det exempel vi satte och det är vi mycket stolta över. Men det är fortfarande inte många som endast erbjuder 100% grön el. Många elbolag har tyvärr fortfarande associationer med kärnkraft eller fossila bränslen eller använder sig av vilseledande elavtal.

För oss är det viktigt med förnybar & grön el – det är hela vår identitet. Blir du kund hos oss så vet du vad du får och vad du stöttar! Vi ser att det finns mycket arbete kvar för oss att göra inom branschen och vi kommer alltid sträva efter att Sverige ska få bättre, billigare och grönare elavtal.

Nordic Green Energy referenskunder vision

VISION & LÖFTEN

Vi har alltid varit och kommer alltid vara en drivkraft för hållbar utveckling i det svenska samhället.

Nordic Green Energy referenskunder

Referenskunder

Vilka arbetar vi tillsammans med? Våra kunder är många och de finns över hela landet. Se vilka några av dem är!

En investering för en bättre framtid

Vi vill inte bara sälja klimatsmarta och hållbara elavtal till dig. Vi vill investera i det svenska näringslivet och förbättra hela elbranschen.

Nordic Green Energy trygg med oss

Trygg med oss

Dolda avgifter eller märkliga elavtal är inte vår stil. Vi håller dig uppdaterad med information om el och bra erbjudanden.

Nordic Green Energy koncernen

Vår tidslinje & historik

I över hundra år har vi levererat 100% förnybar el till norden.  Ända sedan 1898. Se mer om vår tidslinje här.