Vad roligt att du hittade hit! Här berättar vi hur det går till när du blir kund hos oss på Nordic Green Energy.

Vilka är vi?

Nordic Green Energy är ett fristående elhandelsbolag som startade för över tjugo år sedan. Vi är en del av norska Elmera Group, en av de största elhandelskoncernerna i Norden. Ända sedan starten har gjort det enkelt för våra kunder att välja prisvänliga elavtal med förnybar energi. Vi har ingen koppling till något nätbolag och har fördelen att vara helt oberoende.

Så här går det till

Du kan teckna avtal med oss direkt via kundservice, vår webbplats eller återförsäljare. Vi arbetar med väletablerade och erfarna säljbolag, som alla genomgår noggranna kvalitetskontroller för att bli utvalda av oss. Oavsett vem som kontaktar dig, ska du känna dig trygg med att du får det allra bästa avtalet för ditt hushåll. Självklart har vi nolltolerans mot dåliga säljmetoder.

Har du blivit uppringd? Lämna gärna feedback till oss

Kvalitet för dig

Vi vill att våra kunder ska känna sig nöjda med oss. Därför arbetar vi kontinuerligt med kvalitetsbedömningar. Bland annat genomför vi en kundservicemätning när du varit i kontakt med oss, vi ber kunder att lämna omdömen på Reco och Trustpilot och vi har en årlig kundundersökning. Vi har högt uppsatta kvalitetskrav på våra säljbolag och kräver att våra säljare är bra på att förklara så att det är lätt att förstå när ett avtal ingås. Skulle något trots allt gå fel, finns givetvis vår kundombudsman på plats som hjälper dig som kund.

Fullmakt – en service

Det är vanligt förekommande hos de flesta elhandelsbolag att kunden önskar hjälp med bytet mellan det tidigare elbolaget och det nya. I ett sådant fall behöver vi en påskriven fullmakt i samband med avtalstecknandet, och då inhämtar vi information om slutdatum för det nuvarande elavtalet samt information från nätägaren om att nätavtal finns samt uppgift om årsförbrukning. Ingen annan information inhämtas och vi gör inga adressändringar. Detta är en service som inte kostar något för dig som kund.

 

Har du frågor, kontakta gärna oss!