Solcellspaket

Sänk dina driftskostnader. Öka värdet på din fastighet. Värna om miljön. Att investera i solceller är att slå ett slag för framtiden.

Hur kan vi hjälpa dig?

Här hittar du solceller till din villa, BRF eller gård.

Villa & fritidshus

Producera helt egen och miljövänlig solkraft till din villa, radhus eller fritidshus.

Fastighet & BRF

Vi tar fram en förnybar solcellslösning som passar just din fastighet och dina behov.

Gård & lantbruk

Egna solceller på gården ökar lönsamheten för lantbruks-verksamheten.

Sälj din el till oss

Producerar du mer el än du gör av med? Sälj överskottet till oss, helt enkelt.

Strålande solcellslösningar

Förutsättningarna för att producera egen solel är bättre än någonsin och kostnaderna går stadigt ner. Vi erbjuder helhetslösningar inom solceller – alltid med högsta kvalitet och trygga garantier. Här hittar du solcellspaket för villor, kommersiella fastigheter och lantbruk med skräddarsydda installationer som passar just dina specifika önskemål och förutsättningar.

De solpaneler vi levererar kommer uteslutande från välkända aktörer med branschledande effektgarantier och vår installationsgaranti är på hela 10 år!

Naturligtvis erbjuds också full kundsupport på samtliga solcellsanläggningar som sätts i drift. Tillsammans sänker vi dina driftskostnader, ökar värdet på din fastighet och gör en viktig insats för miljön.

 
 
 

Allt pappersarbete då?

Visst finns det en hel del pappersarbete att ta hand om inför installationen. Men vi menar allvar med vår avsikt att göra det enkelt för dig att skaffa solceller.

Därför hjälper våra rådgivare dig genom hela processen med allt från bygglov, om så krävs, till ansökan om investeringsstöd, elcertifikat, ursprungsgarantier och cesarkonto.

Har vi tillräckligt med sol i Sverige?

Intresset för solenergi ökar i snabb takt. Samtidigt är det många som undrar om vi verkligen har tillräckligt med soltimmar i Sverige för att investeringen ska bli lönsam. Svaret är ett rungande ja!

 

 

Lika många soltimmar som världsettan!

Sveriges långa mörka vintrar kompenseras av att vi har långa ljusa dagar under vår, sommar och höst. Faktum är att södra Sverige under ett år har ungefär samma solstrålning som norra Tyskland, det land i världen som har flest installerade solceller per invånare.

Våra effektiva solpaneler producerar el även under molniga dagar, ja faktiskt även när de är täckta av frost eller ett lätt snötäcke. Med rätt paneler och rätt placering kan solenergi göra underverk för din elräkning oavsett var i landet du bor.

Tjäna på att bli elproducent med solceller

Vissa perioder kan solceller producera mer el än vad du förbrukar. Då kan du sälja överskottet till oss för ett bra pris. Du får också skattereduktion på 60 öre/kWh för den el som leds ut i elnätet. Solel är helt enkelt ett miljövänligt sätt att tjäna en extra slant på!

 
 
 
 

Vi täcker topparna till dina solcellerI 

Ibland kanske solcellerna inte förmår producera tillräckligt med el för att täcka hushållets behov. Har du tecknat elavtal med oss, går vi in och täcker upp topparna med förnybar energi. Smart!

Fördelar med våra solcellspaket:

N

Kostnadsfri rådgivning – tillsammans tar vi fram det solcellspaket som passar just dig

N

ROT-avdrag

N

Bra ersättning för den överskottsel du säljer till oss

N

”Nyckelfärdiga” solcellspaket – vi tar hand om allt

N

Livslängd på 30-40 år. En långsiktig investering som lönar sig

N

Vi går in med 100% förnybar el vid förbrukningstoppar