Solceller

Sänk dina driftskostnader. Öka värdet på din fastighet. Värna om miljön. Att investera i solceller är att slå ett slag för framtiden.

Var vill du installera solceller?

Här hittar du solceller till din villa, BRF eller gård.

Villa & fritidshus

Producera helt egen och miljövänlig el med solcellspaket till din villa, radhus
eller fritidshus.

Solceller till fastighet & BRF

Det finns olika solcellspaket som passar just din fastighet eller bostadsrättsförening.

Solceller för gård & lantbruk

Egna solceller på gården ökar lönsamheten för lantbruks-verksamheten.

Solceller & solcellspaket

Förutsättningarna för att producera egen el med solceller är bättre än någonsin. Vi erbjuder helhetslösningar inom solceller – alltid med högsta kvalitet och trygga garantier.

Solcellspaketen är anpassade för villor, kommersiella fastigheter och lantbruk. Varje installation anpassas för just dina specifika önskemål och förutsättningar.

Vi samarbetar med Otovo, en av de marknadsledande solcellsleverantörerna för privata hem i Norden. I priset ingår rådgivning, uträkning och en fullständig installation av solceller på ditt tak. Naturligtvis erbjuds också full kundsupport på samtliga solcellsanläggningar som sätts i drift. Du får minskade driftskostnader och ett ökat värde på din fastighet – samtidigt som du gör en viktig insats för miljön.

Testa ditt tak

Utforska ditt taks förutsättningar för solceller här. Lägg in adressen och välj takyta så räknar vi ut solpotential, vad installationen kostar och vad du kan spara.

Är det lönsamt att använda solceller?

Intresset för solceller ökar i snabb takt i hela landet. Men har vi verkligen tillräckligt många soltimmar för att investeringen ska bli lönsam? Det är lätt att glömma bort att de svenska mörka vintrarna kompenseras med ljusa dagar under vår, sommar och höst. Södra Sverige har under ett år ungefär samma solstrålning som norra Tyskland, det land i världen som har flest installerade solceller per invånare. Solceller producerar även el under molniga dagar och till och med när panelerna är täckta av frost eller ett lätt snötäcke.

 

Tjäna pengar på överskottet

Vissa perioder kan solceller producera mer el än vad du förbrukar. Då kan du sälja överskottet till oss för ett bra pris.

Vi täcker topparna till dina solceller

Ibland kanske solcellerna inte räcker till för att producera el till ett helt hushåll. Om du har tecknat ett elavtal med oss går vi in och täcker upp topparna med förnybar energi.

Fördelar med solcellspaket:

N

Kostnadsfri rådgivning

N

ROT-avdrag

N

Bra ersättning för den överskottsel du säljer till oss

N

”Nyckelfärdiga” solcellspaket som inkluderar förarbete, support och installation

N

Livslängd minst 25 år. En långsiktig investering som lönar sig

N

Beställ och anpassa online