Nordic green energy har bra paneler och garantier

DET ÄR ENKELT ATT BLI SOLELSPRODUCENT!

DEL 3 – VILKA PANELER OCH GARANTIER ERBJUDER NORDIC GREEN ENERGY?

2018-05-08

Funderar du på att installera solceller men tycker att det verkar krångligt? Känner du att du måste läsa in dig på hur de fungerar och att installationen kommer kräva mycket tid? Tänk om! Att installera solceller och bli solelsproducent är enklare än du tror. I vår mini-serie får du hjälp från början till slut.

I första delen berättade Anders om vad som kan vara bra att tänka på när du funderar på att installera solceller. I del två fick du reda på mot om hur du väljer rätt solcellsinstallatör.

Idag, i del tre, får du veta mer om de olika panelerna Nordic Green Energy erbjuder och vilka garantier du får. Dessutom berättar Anders mer om appen där du kan följa solcellsanläggningens produktion.

Vilka solceller erbjuder Nordic Green Energy?
Vi har dels monokristallina solpaneler. Dessa paneler är helsvarta. Det innebär att du får ett helsvart utförande på taket och därmed en väldigt enhetlig installation. De sticker inte ut så mycket som vårt andra alternativ, de klassiska polykristallina panelerna, som är blårutiga.

De helsvarta monokristallina panelerna är det absolut populäraste valet på villor där estetiken är en avgörande faktor.

Om jag väljer solceller via Nordic Green Energy, vad får jag då för garantier på solpaneler och installation?
En solcellsinstallation ska hålla 30-40 år. Med svenska förhållande kan de hålla längre än så. Väljer du solpaneler via Nordic Green Energy får du 25 års garanti med 80 procent effekt. Är det någon panel som inte håller 80 procent under den tiden får du helt enkelt en ny.

Solelproducenten Hans Lian var väldigt nöjd med den app där den egna solelproduktionen visas, berätta mer om den!
Ja, appen är verkligen uppskattad! Med appen går det att avläsa solpanelernas totala effekt. Det går också att läsa av varje enskild panels produktion. Det finns nämligen en avläsare bakom varje panel som i realtid kan visa att panelerna verkligen fungerar. Det ger trygghet för dig som äger anläggningen. Det är också en trygghet för leverantören eftersom det gör det möjligt att se så att solcellerna fungerar som de ska. På så sätt kan vi snabbt hjälpa till om någonting inte står rätt till.

Vill du installera solceller och få fri rådgivning? Fyll i dina uppgifter HÄR så kontaktar vi dig snarast möjligt.

Är du intresserad av solceller till ditt företag eller bostadsrättsförening?Få fri rådgivning HÄR.

[templatera id=”27195″]