[templatera id=”35509″]

Sveriges snabbast växande elbolag är grönt!

2017-07-03

Nordic Green Energy ökade med flest antal nya kunder av alla elbolag i Sverige under 2016 och klättrar några
placeringar på listan över Sveriges största elbolag. Det visar Energimarknadens årliga genomgång som presenterades i Almedalen idag.

– Att vi växer betyder att fler i Sverige tar ett medvetet beslut att gå över till grön el. Det är ett enkelt och viktigt beslut för att ta ansvar för miljön och en hållbar framtid, säger Mikael Söderman, Sverigechef för Nordic Green Energy.

För tredje året i rad går nyhetsbrevet Energimarknaden igenom Sveriges 30 största elhandelsbolag för att ta reda på vilka som har fått flest nya kunder. Med 26 000 nya kunder under förra året växer Nordic Green Energy mest av alla.

– Både privatpersoner och företag är med och påverkar både elbranschen, miljön och samhället i stort genom att välja grön el.  En positiv följd är att produktionen av förnybar energi kommer att bli ännu mer närproducerad med fler självförsörjande hushåll och verksamheter.

Nordic Green Energy siktar på ett ännu bättre 2017.

– Vi kommer fortsätta att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder och berätta om alla fördelar med förnybar energi. Alla ska kunna göra ett aktivt val av el från förnybara energikällor, säger Mikael Söderman.

Läs Energimarknadens rapport och genomgång av Sveriges 30 största elhandelsbolag här. 

Mikael Söderman, Sverigechef.

 Mikael Söderman, Sverigechef, Nordic Green Energy

För mer information, kontakta
Mikael Söderman, Sverigechef, Nordic Green Energy, 076-647 99 04, mikael.soderman@nordicgreen.se 
Magnus Sjöbäck, presskontakt, Nordic Green Energy, 070-445 15 99, magnus.sjoback@greatness.se

[templatera id=”27195″]