Smart abonnemang
– för ett lägre elpris

Smart abonnemang med timpris levererar el till dig från sol, vind och vatten. Vi sänker dina elkostnader genom att styra din elförbrukning så att du betalar lägsta möjliga elpris. Ditt val av elavtal bidrar positivt till både din plånbok och miljön.

Smart app

Funktioner för exempelvis smart elbilsladdning gör att du effektivt kan sänka dina elkostnader.

100% förnybar el

Sedan år 2000. Vi levererar el till dig från de förnybara källorna sol, vind och vatten.

El till inköpspris

Vi vill att du ska sänka dina elkostnader och gör inget påslag på elen som du använder.

Ingen bindningstid

Med Smart abonnemang kan du när som helst avsluta eller ändra ditt elavtal.

Vi sänker din elkostnad med timpris

Med Smart abonnemang från Nordic Green Energy sänker du dina elkostnader genom att styra din elförbrukning. Som konsument betalar du det elpris som gäller för varje timme du förbrukar el, och vi ser till att du i största möjliga mån använder elen när den är som billigast.

Om du dessutom har eller planerar att skaffa en laddare till elbil, en smart värmepump eller andra smarta hemprylar blir det ännu enklare att spara. Då styr vår app dina enheter automatiskt till de tider med lägst elpris.

”Bara positiv erfarenhet av detta företaget. Lätta att nå och duktiga medarbetare.”

5
Johan Skywell

”Ni är så fina och ni har bra miljö vänlig energi med riktigt lågt pris ! Tack så mycket för det !”

5
Sara M

”Ett jättetrevligt bemötande av personal. Jag ringde för att förnya mitt absoluta hos er. Jag har varit supernöjd de fem åren som har gått.”

5
Tinka N

”Ett jättetrevligt bemötande av personal. Jag ringde för att förnya mitt absoluta hos er. Jag har varit supernöjd de fem åren som har gått.”

5
Britt E
Ta del av alla våra omdömen, hos Reco, Google och Apple.

El från sol, vind och vatten

Vår förnybara el kommer bara från sol, vind och vatten och är det bästa alternativet för dig som ansvarstagande konsument. Genom att välja vår förnybara el bidrar du inte bara till en bättre miljö, utan även till en hållbar framtid för kommande generationer, tack vare vår energiproduktions minimala klimatpåverkan

En smart och enkel app

Appen är hjärtat i abonnemanget och hjälper dig sänka dina elkostnader. Den är överskådlig, lättanvänd och du kommer igång enkelt.

R

Se din förbrukning i realtid och bakåt i tiden

R

Se spotpriserna för idag och imorgon

R

Femdygnsprognos för elpriser

R

Smart elbilsladdning

R

Telefonsupport

R

Statistik, supportartiklar, se dina fakturor och mycket mer!

Vi finns här för dig. På riktigt.

Behöver du hjälp? Vi är bara ett telefonsamtal bort. Hos oss är du aldrig hänvisad enbart till formulär eller chattbotar, utan vår engagerade kundservice finns alltid redo att svara på dina frågor och ge dig den hjälp du behöver, när du behöver den.

Teckna ett Smart abonnemang idag

Börja sänka dina elkostnader med hjälp av vårt elavtal med timpris redan idag.

Kund? Ladda ner appen!

Appen är hjärtat i Smart abonnemang. En enkel app som sköter sig själv, men förstås låter dig som är nyfiken ta del av insikter och andra funktioner. Så har du tecknat ett smart abonnemang med oss är det dags att ladda ner appen!

Läs mer

Timpris, fast eller rörligt elavtal?

Vad är egentligen skillnaden? Och undrar du vilket elavtal du ska välja för att sänka dina elkostnader? De stora besparingarna kan göras med ett timprisavtal där du anpassar din förbrukning till tiderna med lägst elpris. Med ett Smart abonnemang kan anpassningarna göras automatiska genom att exempelvis din elbilsladdare ansluts till vår app, som sedan väljer att starta laddningen då elpriset är som lägst

Vi vill att du sparar på dina elkostnader

Eftersom vi endast tar en fast avgift varje månad och inte tjänar pengar på din förbrukning, vill vi inget hellre än att du ska sänka dina elkostnader. Med Smart abonnemang hjälper vår app dig att styra elanvändningen för ditt hushåll för att du ska spara pengar. Undrar du hur mycket du kan spara?