Kom längre med elcykel

Som kund hos oss på Nordic Green Energy så får du oslagbara rabatter hos vår samarbetspartner Stålhästen – en av Sveriges bästa återförsäljare av cyklar ända sedan 2010.

Som kund får du rabatt

Som elkund hos oss på Nordic Green Energy får du tillgång till fantastiska rabatter och erbjudanden hos våra samarbetspartners. Just nu får du som kund t.ex. 10% rabatt på hela Stålhästens sortiment.

Klimatsmart teknik

Vi på Nordic Green Energy tror på att det är enkelt att göra skillnad. Med en smart elcykel så kan du till exempel susa förbi bilköerna och spara en massa utsläpp och därmed slå ett starkt slag för framtiden. Elcyklarna har ett försvinnande lågt koldioxidavtryck – speciellt när du laddar med grön och förnybar el.

Tidlös design

Ramarna är tillverkade i stål eller aluminium (beroende på modell) och har stilrena klassiska linjer. Med lädersadel, matchande handtag och klassiska färger har Stålhästen försökt göra sina cyklar så tidlösa som möjligt.

Stålhästen

Vår samarbetspartner Stålhästen har levererat vackra cyklar till nöjda kunder ända sedan 2010.

De började smått med lager på möbelmagasin och kontor hemma i lägenheten… Men sedan dess så har de växt enormt. Tack vare deras omtyckta produkter så säljer de numera närmare 4 000 cyklar per år med kunder i  över 20 länder och lokal försäljning i 4 länder.

Vill du testa en stålhäst?

Stålhästen har butik och kontor på St Eriksgatan 106 i Stockholm. Dit är du såklart mer än välkommen för att testa Stålhästens fantastiska cyklar. Du kan också besöka deras webbsida vid www.stalhasten.se där du finner hela deras sortiment.

Lyxiga elcyklar

…till ett vettigt pris!

Stiliga cyklar måste inte vara dyra. Vår samarbetspartner Stålhästen har kapat alla mellanhänder och har internet som den största försäljningskanalen. Stålhästen har också överlåtit till dig som kund att skruva dit de sista delarna (enkla delar som framhjul, sadel och pedaler). På så sätt kan du få en sprillans ny cykel utan att det kostar skjortan. Smart, eller hur?

(Självklart kan du även få hjälp med slutmonteringen om du hellre föredrar det!)

Garanti och ångerrätt

Alla cyklarna har 1 års funktionsgaranti via Stålhästen. Du som beställer cykel via internet har rätt att inom 14 dagar returnera cykeln om du av någon anledning skulle ångra dig. Du får då pengarna tillbaka (dock ej fraktkostnaden). Vid retur är det självklart viktigt att cykeln returneras i originalskick och i originalförpackning. Kontakta stålhästen på hej@stalhasten.se om du vill reklamera en vara.

Bli kund hos oss idag!

Förutom ett fantastiskt elavtal så får du även exklusiva erbjudanden hos våra samarbetspartners.