Malmös bästa elavtal

Just nu har du som bor i Malmö eller i Malmös närhet möjlighet att teckna regionens bästa, gröna elavtal! Oavsett om du bor i lägenhet, villa eller på en stor gård har vi ett elavtal som passar dig. Teckna elavtal hos oss nu och få:

N

Pressat pris

N

100 % grön el från sol, vind eller vatten

N

Utmärkt service från vår omtyckta kundtjänst

Teckna nu! Det tar bara 2 minuter.

Därför ska du välja Nordic Green Energy 

Nordic Green Energy är Sveriges första och mest erfarna gröna elbolag. Hos oss får du endast el från de förnybara energikällorna sol, vind och vatten.

Vi vet att pris är viktigt när du väljer elavtal. Därför arbetar vi alltid för att du ska få marknadens bästa priser och har blivit utsedda till prispressare i Malmöregionen av Villaägarnas Riksförbund.

När du har frågor eller vill ha hjälp med ditt elavtal är vår kunniga kundservice där för dig.

Fast elpris

N

Ett tryggt, fast elpris hela avtalsperioden

N

Alltid pressade elpriser

N

Välj avtalstid mellan 2-5 år

Rörligt elpris

N

Historiskt sett lägst elpris över tid

N

El till vårt inköpspris

N

Elpriset följer marknaden i nedgång och uppgång

Varför förnybar el?

Genom att välja förnybar el bidrar du till att elmarknaden satsar på förnybara källor. Du hjälper också miljön att må bättre så att att vi även i fortsättningen kan njuta av Malmös gröna parker.

Vår gröna el hämtas från de förnybara energikällorna sol, vind och vatten. Förnybara energikällor släpper inte ut någon koldioxid och förbrukar inte jordens resurser.

All vår gröna el levereras med s k ursprungsgarantier. Den berättar varifrån din el hämtats och hur produktionen påverkat miljön. Det vi betalar för ursprungsgarantierna går tillbaka till producenten av förnybar energi. På så sätt kan producenten investera i mer förnybara energikällor.