Vill du också göra skillnad?

Få 500kr rabatt på 100% grönt elavtal

Det är inte dyrt att göra skillnad.

Tillsammans med vår samarbetspartner Breakit.se så gör vi nu en insats för att förminska klimatpåverkan inom näringslivet. Vi tror på att det är enkelt att göra skillnad för miljön och att det inte ska behöva vara dyrt att teckna ett grönt elavtal.

Just nu får du 500kr rabatt när du tecknar ett elavtal hos oss så att du också kan slå ett slag för moder natur. Att välja grön el är en av de enklaste och smartaste insatserna du kan göra för ett hållbart samhälle.

Tidsbegränsat erbjudande!

  • 500 kr rabatt på klimatsmart el.
  • Du blir kund hos marknadens mest erfarna gröna elbolag.
  • Inga fossila bränslen. Ingen kärnkraft.
  • Alltid pressade elpriser.

Vill du göra ditt företag klimatsmart?

Maila Mats på mats.bengtsson@nordicgreen.se eller ring honom direkt på 072-078 84 92 för alla dina frågor kring el till ditt företag.

Garanterat klimatsmart.

Det är inte alla elbolag som endast sysslar med garanterat klimatsmart och grön el. Många elbolag har associationer med både fossila bränslen och kärnkraft. All vår gröna el levereras med en så kallad ”ursprungsgaranti”.

Tänk smart. Tänk grönt.

Ursprungsgarantin berättar varifrån din el hämtats och hur produktionen påverkat miljön. Det vi betalar för ursprungsgarantierna går tillbaka till producenten av förnybar energi. På så sätt kan producenten investera i mer förnybara energikällor. Genom att välja grön el påverkar du alltså hela elmarknaden att satsa på förnybara källor.

Smart, eller hur?