Så sänker vi tillsammans dina elkostnader med Smart abonnemang med timpris

Att sänka dina elkostnader ska inte behöva vara svårt. Smartabonnemang med timpris och tillhörande app hjälper dig att anpassa din förbrukning till de tider med lägst elpris. Vår el kommer från 100 procent förnybara källor och gör gott för både miljön och din plånbok.

Femdygnsprognos

appen ser du dagens och morgondagens faktiska timpriser. Du får dessutom en femdagarsprognos för timpriserna, för att du enkelt ska kunna planera din elförbrukning.

Smart laddning av bilen

Vi ser till att din bil laddas automatiskt laddas när elpriset är som lägst. Du behöver bara ange vilken tid bilen behöver vara fulladdad, så sköter appen resten.

Solpaneler

Vi hjälper dig med en bra solcellslösning så att du kan sänka dina elkostnader.

Ingen bindningstid

Med timpris kan du planera din förbrukning baserat på dagens och morgondagens elpriser som du ser i appen.

Spara pengar utan ansträngning

En elbil står ofta för en stor del av hushållets elförbrukning. En stor fördel med Smart abonnemang baserat på timpris är möjligheten att drastiskt minska kostnaderna för att ladda din elbil. Vår app styr laddningen till att automatiskt ske när elpriset är som lägst, vilket oftast är på natten. Självklart kan du vid behov starta laddning när du vill.

Smarta prylar och smartamänniskor

Har du varken elbil eller prylar som kan kopplas upp, kan du fortfarande spara pengar på din elanvändning med vårt timpris. I appen visas både dagens och morgondagens elpriser, vilket gör att du själv kan styra din förbrukning och när du använder din hemelektronik. Utan ett abonnemang med timpris spelar det ingen roll när på dygnet du använder din el eftersom ditt elpris är det samma hela månaden.

Timpris eller rörligt

Med ett Smart abonnemang med timpris kan du aktivt välja att använda el under billigare timmar för att sänka kostnaderna. Ett rörligt elavtal erbjuder inte samma möjlighet. Priset kan då variera från månad till månad, men möjligheten att spara pengar på din elanvändning är mycket begränsad.

Smart abonnemang: 49 kr/månad

Oavsett om du använder lite eller mycket el, är vår fasta kostnad endast 49 kr i månaden. Vi tjänar alltså inte på att du har hög förbrukning och hjälper dig istället att spara på dina rörliga kostnader.

Så här kommer du igång

Appen är hjärtat i abonnemanget och hjälper dig sänka dina elkostnader. Den är överskådlig, lättanvänd och du kommer igång enkelt.

  1. Skaffa ett Smart abonnemang med timpris
  2. Ladda ner vår app för att börja minska dina elkostnader
  3. Anslut dina enheter genom att logga in med dina inloggningsuppgifter
  4. Låt appen automatiskt styra elanvändningen åt dig och anpassa själv ditt beteende efter aktuella elpriser
  5. Äntligen smart och förnybart!

Teckna ett Smart abonnemang idag

Börja sänka dina elkostnader med hjälp av vårt elavtal med timpris redan idag.

Ladda ner appen kostnadsfritt!

Appen är hjärtat i Smart abonnemang. En enkel app som sköter sig själv, men förstås låter dig som är nyfiken ta del av insikter och andra funktioner. Så har du tecknat ett smart abonnemang med oss är det dags att ladda ner appen!