För oss på Nordic Green Energy är det viktigt att våra kunder alltid får bra service och känner sig trygga. Därför är vi stolta över att ha erhållit certifieringen Schysst elhandel från branschorganisationen Energiföretagen Sverige som innebär att våra säljaktiviteter har granskats och uppfyller hög kvalitetsstandard.

Certifieringen Schysst elhandel stärker Nordic Green Energys åtagande för kundtrygghet och transparens genom att vi uppfyller 18 specifika kundlöften som omfattar bland annat tydlig prisinformation, särskild hänsyn till utsatta kunder och tillgänglig kundservice.

– Vi har arbetat hårt för att förbättra vår kundupplevelse och öka transparensen i våra avtal. Certifieringen är ett bevis på att våra satsningar varit framgångsrika och att vi är på rätt väg, säger John Nordin, Commercial Director B2C på Nordic Green Energy.

Genom att förbinda oss till Schysst Elhandels kundlöften garanterar vi att vår försäljning är tydlig och ärlig, så att våra kunder kan känna sig trygga när de tecknar elavtal hos oss. Energiföretagen Sverige, som representerar nära 400 företag inom elbranschen, arbetar aktivt för att stärka förtroendet för branschen genom ökad tydlighet och säkerhet för samtliga elkunder.

Läs mer om vad det innebär att vara certifierad enligt Schysst elhandel här.