Välj el från 100% förnybara källor

Vi hjälper privatkunder, företag och föreningar att hitta rätt elavtal. Teckna ett elavtal med förnybar energi från sol, vind och vatten.

Hur kan vi hjälpa dig?

Jag vill bli kund

Rörligt pris med 3 fria månadsavgifter, ingen bindningstid. Sol-, vind- eller vattenkraft till ditt hem.

Jag ska flytta

Det är enkelt att ta med elen när du flyttar. Vi hjälper dig som är eller vill bli kund.

Förnya elavtal

Förnya ditt avtal med oss, lägg till extra miljömärkning eller ändra din bindningstid. 

Vill du ha hjälp?

Nyheter

Hur funkar det här med elhandel?
Hur funkar det här med elhandel?

Olli Huhta berättar hur han i sin roll som Head of Trading säkerställer att inköp av el motsvarar det som våra kunder förbrukar i Sverige och Finland. Elhandeln sker dagligen på den nordiska elbörsen, Nord Pool AS. - El är ingen lagervara och kan inte köpas i förväg...

läs mer
Smartare elförbrukning med vår kommande app
Smartare elförbrukning med vår kommande app

Snart kan du hålla koll på elförbrukningen och sänka dina elkostnader med vår nya app. Under våren lanserar vi en helt ny app för elsparande och smart elförbrukning. Som kund hos oss kan du enkelt logga in, se över ditt elavtal, dina fakturor och följa och planera din...

läs mer
Nordic Conversion Manager

Är du den vi söker? Är du en konverteringsspecialist som trivs i ett bolag med entreprenöriell anda och som passionerat analyserar, optimerar och utvärderar webb och digitala produkter, för att få fler besökare att bli kunder? Då ska du söka tjänsten som Nordic...

läs mer

Förnybart, såklart! Vi har aldrig erbjudit något annat

Nordic Green Energy var först i Sverige med att endast erbjuda el från förnybara källor och därför vågar vi säga att vi är specialister på förnybar el. Som kund hos oss vet du att din el kommer från sol, vind eller vatten eftersom den har ursprungsgaranti. Det är ett enkelt val som du kan göra för miljön.

Minska elförbrukningen

Genom att spara på elen kan du sänka både dina elkostnader och minska din klimatpåverkan.
Vi går igenom de vanligaste energitjuvarna i det genomsnittliga hemmet.

EKOenergy

Genom att välja till den internationella miljömärkningen EKOenergy på ditt elavtal bidrar du till en hållbar framtid för både miljö och människor. Läs mer om hur EKOenergy bidrar till världen här.

Vad är förnybar energi?

Förnybar el hämtas från energikällor som hela tiden förnyas, exempelvis sol, vind och vatten. Förnybara energikällor släpper inte ut någon koldioxid via försåld el och är därför mer skonsam för miljön.

Solceller

Vi erbjuder trygga och prisvärda solcellspaket. Sänk era elkostnader genom att installera en smart solcellslösning som är anpassad till just din fastighet. Självklart får du alltid helt fri rådgivning.