[templatera id=”35509″]

Pressbild.

Tillsammans bevarar vi orienteringens arena

Svenska Orienteringsförbundet och Nordic Green Energy fördjupar sitt samarbete.

2016-01-18

Efter ett lyckat samarbete under 2015 fortsätter nu Svenska Orienteringsförbundet och Nordic Green Energy, under de kommande tre åren, att arbeta för bevarandet av orienteringens arena: skogen.

Svenska Orienteringsförbundet har idag cirka 77 000 medlemmar i nära 600 föreningar. Genom ett aktivt miljöarbete önskar förbundet öka kunskapen om orienteringens miljöfrågor hos medlemmar och anställda. Miljötänkandet ska genomsyra alla delar av idrotten så att största möjliga hänsyn tas till naturen.

— För svensk orientering är detta ett mycket värdefullt samarbete. Nordic Green Energy är en aktiv part som samverkar med vår miljö -och hållbarhetsgrupp och som vill mycket. Det gillar vi starkt! Företaget är dessutom en av våra viktigaste sponsorer, säger Svenska Orienteringsförbundets förbundschef Susanne Söderholm.

Nordic Green Energy är Sveriges äldsta gröna elbolag. Företaget arbetar enligt den enkla filosofin: enbart grön el, prisvärda elavtal och exceptionell kundservice. Missionen är att hjälpa fler att byta till förnybar energi.

— Vi på Nordic Green Energy är mycket glada över att vi fortsätter med det givande och spännande samarbetet med Svenska Orienteringsförbundet. Att ett så miljömedvetet förbund väljer oss som samarbetspartner bekräftar att det är viktigt med gröna elavtal för bevarandet av naturen, säger Mikael Söderman, CMO på Nordic Green Energy.

För mer information, kontakta:
Mikael Söderman, CMO Nordic Green Energy: tel 076 – 647 99 04
Susanne Söderholm, Förbundschef Svenska Orienteringsförbundet: tel 076 – 946 96 65

[templatera id=”27195″]